Ervaringen Klanten

Als startende ondernemer kon ik wel wat hulp gebruiken bij mijn boekhouding. René gaf mij professioneel advies over het opzetten en bijhouden van mijn administratie en met een gerust hart heb ik hem na een jaar mijn aangifte laten doen. Ik kan bij René altijd terecht met vragen en krijg daarop snel een vriendelijke en duidelijke uitleg. Een betere boekhouder kan ik mij niet wensen.

Na ruim 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was de administratie van een eigen bedrijf iets waar ik nooit mee te maken had gehad. Het benaderen van René Oosterkamp bleek meteen een schot in de roos: op alle (financiële) vragen over mijn nieuwe eigen onderneming geeft hij professioneel en geduldig antwoord. Hij neemt de tijd om alles helder uit te leggen. Dit geldt zowel voor het boekhoudprogramma als voor alles wat te maken heeft met de aangifte van inkomsten- en omzetbelasting. Voor een kleine vraag tussendoor kan ik hem altijd bellen of mailen en voor uitgebreider advies of uitleg kom ik graag naar zijn kantoor. Als persoon ervaar ik René als laagdrempelig; precies zoals ik mijn klanten ook graag tegemoet treed. Hij had zelfs een ruimte gereserveerd om mij alle ins en outs van de jaaraangifte (voor mij de eerste keer) rustig en stap voor stap uit de doeken te doen. Natuurlijk ben ik zelf verantwoordelijk voor een financieel gezond bedrijf, maar voor advies kan ik uitstekend bij René terecht. Ik geef mijn financiële administratie met een gerust en vertrouwd gevoel uit handen aan Oosterkamp Finance!

Ik ben aangenaam verrast door de snelle maar ook positieve uitspraak van de Belastingdienst. E.e.a. was zonder uw expertise en communicatie niet mogelijk geweest, waarvoor mijn welgemeende dank.

T. van Egdom

Van nature heb ik weinig met boekhouden, laat staan met belastingaangiften.  Daarom heb ik er twee jaar geleden voor gekozen om Oosterkamp Finance in de arm te nemen. Dat bleek een meesterzet. René levert prima werk voor een heel redelijk tarief. Hij is flexibel, accuraat en kent de wet- en regelgeving op administratief en fiscaal gebied op zijn duimpje. Door dat laatste heeft Oosterkamp Finance mijn bureau meer opgeleverd dan het heeft gekost. Net zo belangrijk is dat het gewoon fijn samenwerken is met René.

H. WilbrinkKnappe Teksten

Ik was 2 jaar geleden op zoek naar nieuw administratiekantoor voor mijn inkomsten en belasting papieren en ben in contact gekomen met René; we hebben een goed gesprek gehad en het voelde meteen goed. Ik ben zeer tevreden hoe hij mijn inkomsten en belastingen doet.

T. NijenhuisNijenhuis Klus- en Schildersbedrijf

Sinds einde 2013 werken wij samen met administratiekantoor Oosterkamp. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opstart en het werken met een nieuw pakket is probleemloos verlopen en de communicatie is snel en prettig.

C. van den BroekHoreca-Slagerijmachines

Ik ben in contact gekomen met René via een kennis, de eerste ontmoeting ging in een gemoedelijke sfeer en ik had daar een goed gevoel bij. Nadien is hij mijn zaken gaan behandelen en dat gaat op een manier zoals ik voor ogen had. Het werk wat hij levert is goed en volgens afspraak, prima samenwerking.

J. HafkampJos Hafkamp Bouwservice

Ik maak inmiddels zo’n twee jaar gebruik van de diensten van René Oosterkamp van Oosterkamp Finance voor de jaarlijkse belastingaangifte van mijn klussenbedrijf. Deze jaaropgave wordt keurig verzorgd. René komt bij ons thuis om de cijfers toe te lichten en geeft deskundige adviezen over de bedrijfsvoering. Vorig jaar heeft hij geadviseerd bij de aanschaf van een nieuw boekhoudprogramma en ondersteund bij de installatie en inrichting hiervan. Ook hierbij heb ik René ervaren als zeer toegankelijk. Bij vragen ontvang ik snel antwoord en hij denkt proactief mee. En dat voor een billijke prijs.

Het Nederlandse belastingstelsel is complex, als ondernemer hou ik me daarom liever bezig met mijn beroep. Sinds de start van mijn onderneming ben ik in zee gegaan met Oosterkamp Finance om mij te helpen bij het opzetten van mijn financiële administratie. Door de prettige samenwerking met Oosterkamp Finance word ik op fiscaal gebied volledig ontzorgd, hierdoor kan ik me richten op de kernactiviteiten van mijn bedrijf.

G. TamboerGerrit Tamboer ICT Specialist