Oosterkamp Finance: Uw Boekhouder In Apeldoorn

Werkwijze Oosterkamp Finance

Boekhouder Apeldoorn Oosterkamp FinanceDe werkwijze van Oosterkamp Finance in Apeldoorn is wellicht anders dan u van een boekhouder gewend bent. Ik bied u namelijk de keuze uit een aantal pakketten. Op deze manier heeft u zelf in de hand wat u zelf doet aan uw administratie en wat u uitbesteedt. De keuzes die u hierbij heeft zijn:

 1. Alle administratie zelf beheren: de bedrijfsadministratie en Belastingaangifte worden door u zelf gedaan. Oosterkamp Finance levert de online omgeving voor uw boekhouding, biedt u gratis ondersteuning hierop en u krijgt jaarlijks één adviesgesprek.
 2. Administratie gedeeltelijk zelf beheren: inboeken van facturen doet u zelf, Oosterkamp Finance voert per kwartaal de controle uit en doet uw belastingaangifte.
 3. Volledige uitbesteding van uw administratie: u maakt  en verstuurt zelf uw verkoopfacturen, de rest van de administratie wordt door mij verzorgd.

Alle ins en outs vertel ik u graag. En uiteraard geheel vrijblijvend

Voor Wie Is Oosterkamp Finance Uit Apeldoorn Beschikbaar?

Boekhouder Oosterkamp Finance in Apeldoorn verzorgt de administratie voor starters, zzp’ers en kleine zelfstandigen. in ons klantenbestand vindt u veel bouwondernemingen en aan bouw gerelateerde bedrijven. De bouwsector kenmerkt zich door een no-nonsense- en ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit, een werkwijze die ook past bij Oosterkamp Finance. Wilt u ook een transparante boekhouder met een hands-on-mentaliteit? Kiest u voor betaalbare kwaliteit? Neem dan nu contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar!

Oosterkamp Finance, Boekhouder Voor Uw Bedrijf?

Bent u naar aanleiding van bovenstaande overtuigd? Of heeft u juist nog vragen? Ik sta u graag te woord. Of het nu gaat om specifieke vragen of een offerte, neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Ik kom ook graag bij u op gesprek, geheel vrijblijvend en voor bedrijven in de regio Apeldoorn geheel kosteloos. Geen reden om te twijfelen dus, neem direct contact op met Oosterkamp Finance.

 


 

Oosterkamp Finance in Apeldoorn zorgt voor uw Boekhouding

boekhouding apeldoornOosterkamp Finance verzorgt de volledige boekhouding en is gespecialiseerd in zzp’ers, starters, en kleine zelfstandigen in de regio Apeldoorn. Met online boekhouden heeft u altijd en overal inzicht in de cijfers van uw bedrijf.

Wat betekent Administratiekantoor Oosterkamp Finance uit Apeldoorn voor uw Boekhouding

De dienstverlening betreft het verzorgen van uw boekhouding, belastingaangifte, opstellen jaarrekening en interim diensten.

Heeft u het druk met uw bedrijf en U heeft geen tijd voor uw boekhouding? Of vindt U de boekhouding gewoon vervelend of ingewikkeld? Oosterkamp Finance helpt u graag met het verzorgen van uw boekhouding. En heeft u een keer een vraag dan ontvangt u hier niet gelijk een factuur voor!

U kiest voor een invulling afhankelijk van uw eigen wensen. U weet vooraf waar u aan toe bent.

Mogelijkheden:

 1. Alles zelf: U doet zelf de volledige boekhouding. U doet zelf  de belastingaangiftes etc.
 2. Deels zelf: U boekt zelf de inkoop- en verkoopfacturen, laat per kwartaal de boekingen controleren en laat de aangifte omzetbelasting aan Oosterkamp Finance over
 3. U besteedt alles uit: U maakt alleen nog de verkoopfacturen zelf en stuurt deze naar de klant. Het verzorgen van de boekhouding laat u aan Oosterkamp Finance over.

Welke werkzaamheden verricht Administratiekantoor Oosterkamp Finance?

Oosterkamp Finance verzorgt o.a. de onderstaande werkzaamheden. Voor een vrijblijvende offerte op maat neem ik graag contact met u op.

 • Verzorgen van boekhouding
 • Opstellen jaarrekening en bijbehorende rapportages
 • Aangifte Omzetbelasting
 • Aangifte Inkomstenbelasting
 • Aangifte Loonbelasting
 • Aangifte Vennootschapsbelasting
 • Interim werkzaamheden
  • Advies werkzaamheden
  • Opzetten / inrichten administratie
  • Tijdelijke vervanging medewerker boekhouding

Oosterkamp Finance verzorgt tevens de loonadministratie voor u. Hiervoor werk ik samen met een gespecialiseerd bureau.