Over Ons

Over René Oosterkamp

René Oosterkamp van administratiekantoor Oosterkamp FinanceMijn naam is Rene Oosterkamp. Ik ben in 2007 getrouwd met Francisca en samen hebben we twee prachtige kinderen Emma en Gijs. In mijn vrije tijd ben ik penningmeester van een Stichting en doe ik aan mountainbiken.

Ik ben in 2012 het mijn bedrijf Oosterkamp Finance gestart. Mijn hele werkzame leven heb ik dit werk gedaan. Voorafgaand aan de start van mijn onderneming  heb ik bijna 10 jaar in loondienst als financieel interim professional gewerkt. Ik heb in die periode diverse functies vervult, zoals  assistent controller, assistent accountant, financieel medewerker en Hoofd Administratie.

In 2018 is mijn kantoor gecertificeerd lid van NOAB (nederlandse orde van administratie en belastingdeskundige) geworden. Om deze titel te behouden nemen we gedurende het jaar regelmatig  deel aan studie bijeenkomsten en hebben we ons te houden aan voorgeschreven kwaliteitseisen.

Door ook op de hoogte te blijven van alle technische, vakinhoudelijke ontwikkelingen en door persoonlijk contact denk ik ondernemers goed te kunnen ondersteunen en te ontzorgen bij allerlei administratieve en fiscale zaken. Zodoende functioneren we als modern administratiekantoor en bieden ondernemers meer gemak en hebben zij minder zorgen voor een eerlijke vaste prijs.

We richten ons in het bijzonder op de kleine MKB’ers en startende ondernemers. We maken gebruik van online software zodat de samenwerking optimaal is. We hebben regelmatig contact met de ondernemers en komen gevraagd en ongevraagd met advies als er ontwikkelingen zijn die de ondernemer aangaan.

Je betaalt een vast bedrag per maand. Daarin zitten alle werkzaamheden die we van te voren hebben afgesproken. En heb je een keer een vraag dan sturen we daar niet onmiddellijk een rekening voor.

Over Reyhan Yalcin

Nadat ik in 2012 mijn diploma financieel management heb behaald heb ik in Rotterdam gewerkt bij een bedrijf als financieel medewerker. Vervolgens ben ik bij een administratiekantoor in Rotterdam gaan werken. Begin 2017 ben ik verhuisd naar Apeldoorn, hier heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Kort na mijn verhuizing ben ik het team van Oosterkamp Finance gaan versterken.

Wat ik leuk vind aan Oosterkamp Finance:
Oosterkamp Finance is een administratiekantoor waar je te maken hebt met verschillende midden – en klein bedrijven uit verschillende branches. Het aanleveren tot en met het uitvoeren van de financiële gegevens verloopt bijna geheel digitaal, werken met moderne technologie maakt het werk leuk en uitdagend.

Over Elisa Capel

Ik ben Elisa Capel, ben getrouwd en heb 3 pubers in huis. Wij wonen in het mooie dorpje Oosterhuizen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze labrador, Beau. Verder speel ik klarinet bij muziekvereniging Klarenbeek.

In 1995 heb ik mijn diploma gehaald voor de MEAO. Snel vond ik een baan bij een autodealer waar ik werkzaam ben geweest bij de algemene administratie, verkoopadministratie en schadeafhandeling.

Na de geboorte van de kinderen ben ik werkzaam geweest bij een klein adviesbureau waar ik verantwoordelijk was voor de gehele administratie (Inboeken inkoop-/verkoopboek, bankboek,  BTW-aangifte, gegevens jaarrekening aanleveren voor accountant). Daarnaast ondersteunde ik bij technische documentenbeheer en datacontrole.

Per 1 december 2019 ben ik begonnen bij Oosterkamp Finance. Mijn werkdagen zijn op woensdag en vrijdag. Een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en kunde op het gebied van administratie verder kan uitbouwen. Het werk voor verschillende ondernemers maakt het erg afwisselend.  Wij streven ernaar om zorgvuldig de administratie te verwerken om u daarna te voorzien van een overzichtelijke jaarrekening.  Persoonlijk contact vind ik erg waardevol om u als ondernemer maximaal te ondersteunen.