Het Team

Over René Oosterkamp

René Oosterkamp van administratiekantoor Oosterkamp FinanceMijn naam is Rene Oosterkamp. Ik ben in 2007 getrouwd met Francisca en samen hebben we twee prachtige kinderen Emma en Gijs. In mijn vrije tijd ben ik penningmeester van een Stichting en doe ik aan mountainbiken.

Ik ben in 2012 het mijn bedrijf Oosterkamp Finance gestart. Mijn hele werkzame leven heb ik dit werk gedaan. Voorafgaand aan de start van mijn onderneming  heb ik bijna 10 jaar in loondienst als financieel interim professional gewerkt. Ik heb in die periode diverse functies vervult, zoals  assistent controller, assistent accountant, financieel medewerker en Hoofd Administratie.

In 2015 heb ik de HBO studie van Register Belastingconsulent afgerond en mag ik de Titel RBc gebruiken. Om deze titel te behouden neem ik gedurende het jaar regelmatig  deel aan studie bijeenkomsten. Ik blijf graag op de hoogte van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Door ook op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen en door persoonlijk contact denk ik ondernemers goed te kunnen ondersteunen en te ontzorgen bij allerlei administratieve en fiscale zaken. Zodoende functioneren we als modern administratiekantoor en bieden ondernemers meer gemak en hebben zij minder zorgen voor een eerlijke vaste prijs.

We richten ons in het bijzonder op de kleine MKB’ers en startende ondernemers.. We maken gebruik van online software zodat de samenwerking optimaal is. We hebben regelmatig contact met de ondernemers en komen gevraagd en ongevraagd met advies als er ontwikkelingen zijn die de ondernemer aangaan.

Je betaalt een vast bedrag per maand. Daarin zitten alle werkzaamheden die we van te voren hebben afgesproken. En heb je een keer een vraag dan sturen we daar niet onmiddellijk een rekening voor.

Over Lina SchotgerritsLina

Nadat ik in 2006 mijn diploma administratief medewerker behaalde, ben ik doorgegaan voor het diploma MBA. Momenteel volg ik de opleiding tot Accountant bij de HAN. Een mooie vervolgstap hierna is de opleiding tot AA-accountant. Voordat ik in september 2014 bij Oosterkamp Finance begon, heb ik circa 6,5 jaar bij andere bedrijven gewerkt als financieel medewerker.

 

Wat ik leuk vind aan Oosterkamp Finance is dat ik hier het hele financiële proces meemaak: vanaf het invoeren van de administratie tot het samenstellen van de jaarrekening. Deze baan sluit goed aan op mijn huidige opleiding tot accountant, omdat ik nu meer diverse werkzaamheden heb en daarmee de kennis van mijn opleiding direct in de praktijk kan toepassen. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in alle facetten van de administratie.