Administratiekantoor voor uw bedrijf in Deventer

Administratiekantoor Deventer Oosterkamp FinanceLaat uw administratie mijn zorg zijn. Oosterkamp Finance heeft jarenlange ervaring als administratiekantoor voor zzp’ers, starters en kleine zelfstandigen. Met als specialisme onder andere de bouwsector weten vele bedrijven uit Apeldoorn maar ook uit Deventer en wijde omgeving ons administratiekantoor te vinden. Ook voor u zijn onze diensten en kennis beschikbaar. Goed inzicht in uw financiële administratie helpt u om voorbereid te zijn op de toekomst.

Werkwijze Administratiekantoor Oosterkamp Finance

Er zijn drie opties voor onze diensten als administratiekantoor voor uw bedrijf. Deze zien er als volgt uit:

  1. Alles uitbesteden: U besteedt de volledige bedrijfsadministratie uit. Zelf maakt en verstuurt u de verkoopfacturen, alle overige administratieve activiteiten neemt Oosterkamp Finance van u over.
  2. Deels uitbesteden: U boekt zelf alle facturen in. Ieder kwartaal voeren wij  voor u de controle en belastingaangifte uit. Ook uw jaarrekening verzorgen wij voor u.
  3. Alles zelf doen: Zowel de bedrijfsadministratie als de belastingaangifte doet u zelf. Oosterkamp Finance voorziet u van de online omgeving voor de boekhouding. Daarnaast krijgt u hier gratis ondersteuning en een jaarlijks adviesgesprek. Aan u de keus of wij bij u op kantoor in Deventer komen, of u naar het kantoor van Oosterkamp Finance.

Vanwege de online omgeving voor uw boekhouding speelt afstand geen rol. Als er echter toch persoonlijk contact nodig is, is de afstand Apeldoorn – Deventer geen drempel. Wij zijn ben flexibel en staan voor u klaar. Dus wanneer het nodig is, zijn we zo bij u in Deventer. Zo eenvoudig ligt dat.

Voor Wie?

De diensten van administratiekantoor Oosterkamp Finance zijn er  voor iedere ondernemer in de regio Deventer. Dankzij de online omgeving voor uw boekhouding speelt afstand geen rol. Het is daarentegen ook prettig een boekhouder te hebben die op redelijke afstand gevestigd is. Dat hoeft niet perse in Deventer te zijn, bereisbare afstand is wel een voordeel. En ons administratiekantoor zit op die bereisbare afstand. Wij zijn flexibel en bereikbaar en met onze kennis en online omgeving besparen wij u veel kosten. Met afstand de belangrijkste voordelen voor u.

Kennismaken Met Administratiekantoor Oosterkamp Finance?

Volledige controle over uw bedrijfsadministratie, maar wel het werkelijke administratieve werk uitbesteden, daarom kiest u voor een administratiekantoor. Met onze kennis en netwerk in Deventer kunnen we wellicht meer voor u betekenen dan u zo denkt. Nieuwsgierig geworden? We maken graag kennis met u en uw bedrijf. En uiteraard kom naar u toe. Een ritje naar Deventer is zo gemaakt. Ik wil graag kennismaken met Oosterkamp Finance.